Ovidiu Pîrşan, parte din distribuţia filmului al lui Radu Judele, s-a înscris în PNL şi va candida la Primăria Vlădaia

Sursă foto: Facebook/ Virgil Popescu

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, anunţă, vineri, că Ovidiu Pîrşan care face parte din distribuţia filmului „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” de Radu Jude, propunerea României pentru premiile Oscar, s-a înscris în PNL şi va candida pentru funcţia de primar al Primăriei Vlădaia, unde a copilărit.

”Sunt puţini oameni ca Ovidiu Pîrşan, care nu s-au lăsat intimidaţi de viaţă, de circumstanţe, ci au depăşit momentele tragice pentru a-şi construi o viaţă de succes.

Este un model pentru mulţi dintre noi, de aceea sunt foarte mândru că este parte a familiei PNL Mehedinţi. Mai mult chiar, ne bucurăm că putem să îi susţinem visul: de a fi candidat la primăria comunei Vlădaia”, anunţă, vineri, preşedintele PNL Mehedinţi, fostul ministru al Economiei Virgil Popescu.

Ovidiu Pîrşan, care se deplasează într-un scaun cu rotile în urma unuin accident rutier, face parte din distribuţia filmului „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” de Radu Jude, propunerea României pentru premiile Oscar.

”Că este un om de afaceri care reuşeşte să îşi găsească rostul în ciuda dizabilităţii de care suferă e una, dar că a folosit felul lui de a fi pentru a strânge donaţii care s-au concretizat în renovarea a două saloane de spital este ceva cu totul special. Antreprenor, filantrop, actor de Oscar şi viitor primar în localitatea în care s-a născut”, au transmis reprezentanţii PNL.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: