Pantofi sport susceptibili a fi contrafăcuţi, în valoare de 600.000 de lei, găsiţi în Portul Constanţa

Sursa: Garda de Coastă

Pantofi sport susceptibili a fi contrafăcuţi, în valoare de 600.000 de lei, au fost descoperiţi într-un container din Portul Constanţa. Bunurile veneau din China şi erau destinate unei firme din ţară.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au controlat un container încărcat cu bunuri, sosit din China, având ca destinaţie o societate comercială din România.
“În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 1.200 perechi de încălţăminte sport, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 600.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: