Părinţii au stat toată noaptea la cozi pe stradă: „Domnule primar, este strigător la cer” 

coada inscriere scoala parinti
foto: Facebook

Părinţii şi-au strigat revolta pe reţelele sociale după ce au fost nevoiți să stea la coadă, în această seară, pentru a prinde un loc pentru copii la programul „Şcoala după şcoală”, organizat de ministerul Educaţiei şi Primăria Capitalei.

S-a întâmplat la școala numărul 51 din Sectorul 2, Bucureşti, acolo unde pentru a prinde un loc la programul „Şcoala după şcoală”, părinţii au fost nevoiţi să stea la coadă încă de la ora 18:00.

Totul pentru că dosarul pentru program de anul acesta nu a primit avizul Inspectoratului școlar, şi potrivit părinților, locurile au fost reduse.

În acest context, părinţii s-au revoltat pe reţelele sociale şi cer de urgență intervenţia autorităţilor.

„Domnule primar, mergeți la școala 51 să vedeți coada formată din seara asta, pentru înscrierea de mâine din programul SDS (n.r Şcoala după şcoală). Este strigător la cer ce se întâmplă..și asta doar pentru că direcțiunea școlii a limitat iar, fără temei juridic, numărul de copii la 12 pentru o grupă. Coada este deja de la ora 18”, spune o mamă revoltată pe Facebook.

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: