Partidul Ecologist trimite un urbanist în lupta pentru Capitală. Alexandru Pânișoară: „Bucureștiul merită mai mult”

Alexandru Pânişoară
Alexandru Pânişoară

Partidul Ecologist Român (PER) l-a desemnat pe Alexandru Pânișoară drept candidat la fotoliul de primar al Capitalei, la alegerile din 9 iunie. Acesta susține că un ecologist ar fi cel mai potrivit să ocupe  funcția, având în vedere că problemele principale cu care se confruntă Bucureștiului sunt poluarea, schimbările climatice și termoficarea. Pânișoară consideră că are șanse reale în fața contracandidaților săi pentru că are viziune.

PER trimite în bătălia politică pentru funcția de primar al Capitalei pe Alexandru Pânișoară, după cum reiese dintr-un interviu pentru romaniatv.net.  Acesta este președintele Asociației pentru Dreptul Urbanistului și este expert în urbanism, arhitectură și mediu, așa cum reiese din CV-ul său. Potrivit acestuia, problemele cu care se confruntă Capitala se învârt în jurul problemelor de mediu.

Din perspectiva unui candidat ecologist, ne confruntăm cu această problemă a poluării, a schimbărilor climatice, pentru care trebuie luate măsuri în consecință pentru a le combate. Practic toate soluțiile care ar putea să vină să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor și calitatea serviciilor ar trebui să se facă sub această dorință de a respecta direcția și trendul impuse de la nivel internațional, să ne subordonăm acestei mișcări de combatere a poluării și schimbărilor climatice. Dacă nu ținem cont de lucrurile acestea, din păcate vom face niște investiții care poate, pe de o parte, vor îmbunătăți calitatea vieții în București, dar care vor trebui apoi refăcute pentru a fi în acord cu noile reguli internaționale.

„Bucureștiul merită mai mult, poate mai mult, are oportunități mult mai mari pe care le pierdem de fiecare dată prin decizii foarte proaste”, mai spune Alexandru Pânișoară.

Acesta a adăugat și faptul că nu e suficient să reduci posturile din administrația publică pentru a face rost de bani.

Există și alte metode strict legate de măsurile privitoare la calitatea vieții românilor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: