Pasajul Unirii din Bucureşti, blocat de un şofer care a făcut accident şi un altul, curios să afle ce s-a întâmplat

accident
Sursa foto: Poliţia Chişinău

Pasajul Unirii din București a fost blocat ore întregi, după ce mai multe mașini au fost implicate într-un accident.

Inițial, un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeții despărțitori. În câteva minute, un alt șofer a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, moment în care o a treia mașina a intrat în coliziune cu autoturismul oprit. Astfel, traficul a fost blocat complet în Pasajul Unirii din Bucureşti.

”La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație în Pasajul Unirii.

Astfel, s-a stabilit faptul că un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se deplasa în Pasajul Unirii, dinspre Piata 1 Decembrie 1918, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapeții desparțitori ai pasajului, autoturismul ramânând imobilizat in banda II de circulație.

Imediat după producerea evenimentului, un alt participant la trafic a oprit autovehiculul pe care îl conducea în banda I de circulație, în paralel cu autovehiculul avariat, pentru a vedea ce s-a întâmplat, moment în care un al treilea vehicul condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers a intrat în coliziune cu autoturismul oprit, în urma impactului acesta lovind o persoană aflată pe partea carosabilă.

În urma accidentelor de circulație a rezultat rănirea unui număr de 4 persoane, respectiv a conducătorilor auto și a pasagerei aflate în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind zero.

În cauză au fost întocmite dosare penale in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă”, a transmis Brigada Rutieră.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL