Pedro Sanchez, reuniune cu premierii Danemarcei, Maltei şi României şi cancelarul Germaniei

Marcel Ciolacu Pedro Sanchez Olaf Scholz
Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Spaniei Pedro Sanchez a avut o întrevedere, sâmbătă dimineaţă la Málaga, cu omologii din Danemarca, Malta, România şi cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei. „Acum, mai mult ca niciodată, Europa are nevoie de mai multă unitate şi de o agendă progresistă care să pună cetăţenii în centrul politicii”, a declarat prim-ministrul spaniol. Şeful Executivului Marcel Ciolacu a postat mesajul „uniţi pentru echitate, pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale!”.

„În această dimineaţă ne-am reunit la Málaga prim-miniştrii Danemarcei, Mette Frederiksen, Maltei, Robert Abela, României, Marcel Ciolacu şi cancelarul german Olaf Scholz. Acum, mai mult ca niciodată, Europa are nevoie de mai multă unitate şi de o agendă progresistă care să pună cetăţenii în centrul politicii”, a scris premierul spaniol Pedro Sanchez, sâmbătă pe reţeaua X, fostă Twitter.
La rândul său, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook, după întâlnirea cu omologii din Spania, Danemarca, Malta şi Germania, mesaul  „uniţi pentru echitate, pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale!”
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: