Petreceri în stradă cu muzică și spectacole de lumini și artificii la Cluj și Craiova

Craiova
Sursa foto: Bogdan Dănescu

Clujenii și turiștii sunt invitați să petreacă noaptea dintre ani în centrul orașului, acolo unde distracția este garantată, promit autoritățile. Nu vor lipsi concertele, șampania sau focul spectaculos de artificii. Și craiovenii care vor petrece noaptea dintre ani în Bănie vor avea parte de multe surprize și momente de neuitat. Autoritățile locale vor organiza și anul acesta un concert în centrul orașului.

Primăria Cluj-Napoca organizează și anul acesta un eveniment cu intrare liberă în noaptea dintre ani, unde clujenii sunt invitați să sărbătorească împreună Revelionul. Programul de Revelion include concerte cu artiști renumiți și un spectacol impresionant de artificii, care anul acesta vor avea loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Programul din noaptea de 31 decembrie cuprinde reprezentații ale artiștilor Ad Libitum Voices, Compact, Royal Avenue.

La Craiova, în seara de Revelion, Strada A.I. Cuza devine scena principală a unui eveniment plin de energie, muzică și bucurie! Vor urca pe scenă MC Tom Crîngureanu & DJ Emil Safta, The Southern Cockroaches, Mira, Raluka x Balkanic. Anul nou va fi întâmpinant cu un foc de artificii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL