Piatra Neamț: Se toarnă primul strat de tartan pe pista de atletism a stadionului municipal

Piatra Neamt- stadion
Sursa foto: media.pnl.ro

Primarul Andrei Carabelea a anunțat că a început turnarea primului strat de tartan pentru pista de atletism de la stadionul municipal din Piatra Neamț.

Andrei Carabelea: „În curând, liber la mișcare pe pista de atletism de la stadion! Azi a început turnarea primului strat de tartan și estimăm că săptămâna viitoare va începe și turnarea stratului final. Cu tot cu timpul necesar uscării stratului final și executării marcajelor, pista de atletism va fi din nou practicabilă în aproximativ 3 săptămâni”.

„Tartanul este un material care trebuie turnat la o anumită temperatură exterioară. Temperaturile de la final de august nu au permis desfășurarea acestei operațiuni în condiții optime și de aceea s-a așteptat până acum pentru începerea aplicării tartanului”, a spus liberalul, citat de media.pnl.ro

„Deși abia a început turnarea primului strat de tartan, întrezărim deja finalul proiectului pentru un loc ales de mulți dintre dumneavoastră pentru mișcare în aer liber și relaxare, care cât de curând va fi gata. La final – o poză dinaintea începerii lucrărilor”, a transmis Andrei Carabelea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL