Plângere în Argentina împotriva lui Roger Waters, refuzat la hoteluri în Montevideo și Buenos Aires

Roger Waters
Sursa foto: KEVIN MAZUR/GETTY

O plângere pentru „antisemitism” a fost depusă miercuri în Argentina împotriva cantautorului britanic Roger Waters, care s-a plâns că nu a putut găsi cazare în hoteluri din Montevideo şi Buenos Aires, unde urma să susţină concerte, denunţând un boicot condus de „lobby-ul israelian”, scrie AFP.

Fostul cofondator şi lider al trupei Pink Floyd, care tocmai a susţinut mai multe concerte în Brazilia în cadrul turneului său „This Is Not a Drill”, urmează să concerteze vineri la Montevideo, apoi marţea şi miercurea viitoare la Buenos Aires.

Dar artistul în vârstă de 80 de ani a declarat pentru ziarul argentinian Pagina 12 că nu a avut de ales decât să rămână în Sao Paulo, Brazilia, unde a concertat sâmbătă şi duminică, şi să zboare în ziua concertelor sale de o parte şi de alta a Rio de la Plata.

„Cumva, aceşti idioţi din lobby-ul israelian au reuşit să coopteze toate hotelurile din Buenos Aires şi Montevideo şi au organizat acest boicot extraordinar bazat pe minciuni maliţioase (…) legate de mine”, a declarat el pentru Pagina 12.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: