PNL: „100.000 de părinţi au spus da proiectului pentru protejarea copiilor de pericolele din online”

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Nicoleta Pauliuc, șefa OFL, anunță că 100.000 de părinţi, într-un timp record, au semnat proiectul prin care minorii sub 16 ani vor avea acces la platforme de tip social media doar în baza unui acord explicit exprimat de părinţi.

„Vreau să le mulţumesc celor 100.000 de părinţi care, într-un timp record, au spus un da hotărât proiectului prin care vrem să ne protejăm copiii de pericolele din mediul online. Aceştia au semnat pentru iniţiativa legislativă prin care minorii sub 16 ani vor avea acces la platforme de tip social media doar în baza unui acord explicit exprimat de părinţi. Interesul atât de mare, fiind una dintre campaniile la firul ierbii de mare succes pentru #PNL, ne arată că este o temă foarte importantă pentru români şi ne responsabilizează să continuăm dialogul cu toate părţile implicate pentru a avea cea mai bună lege posibilă”, scrie pe Facebook Nicoleta Pauliuc.

Ea le mulțimește colegelor din Organizaţia Femeilor Liberale, „care au înţeles cât de importantă este tema, au asumat-o şi astfel au deschis o cale de dialog cu părinţii, cu tinerii, cu profesorii, cu societatea civilă, cu providerii de servicii online”.

„Sunt mândră de ceea ce am realizat împreună în ultima lună şi jumătate şi decisă să văd acest proiect transformat în lege şi aplicat. Pentru că îmi doresc foarte mult să ProtejămViitorul”, încheie Pauliuc.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL