PNL Constanța propune retragerea sprijinului politic pentru Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal (PNL) Constanța s-a întrunit sâmbătă pentru a discuta situația creată de comportamentul președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. În urma discuțiilor, s-a hotărât convocarea Colegiul Director Judeţean (CDJ) cu propunerea de retragere a sprijinului politic acordat acestuia.

Pe parcursul întâlnirii, membrii Biroului Politic Județean au analizat atitudinea lui Mihai Lupu în funcția pe care o deține, inclusiv incidentul în care acesta a amenințat un polițist local, precum și toate acuzațiile care i se aduc. De asemenea, s-au luat în considerare comportamentele sale anterioare, începând cu preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean, notează ctnews.ro.

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a subliniat că partidul crede în valorile dialogului, toleranței și politicii în beneficiul oamenilor.

Nu suntem, nu putem fi de acord cu comportamente care se abat de la aceste principii, mai ales când acestea vin din partea unor persoane care au fost desemnate în funcții de conducere. Ar trebui să fie primele care dau un exemplu pozitiv”, a declarat Bogdan Huțucă.

Cu toate acestea, conducerea PNL Constanța a subliniat că retragerea sprijinului politic pentru președintele Consiliului Județean nu va afecta implementarea proiectelor de dezvoltare ale județului.

Timpul și cifrele au dovedit că avem cei mai performanți primari din județul Constanța. Am discutat cu aceștia, cu toți colegii din partid și vă pot asigura că actul administrativ al primarilor nu va avea de suferit. Vom continua să schimbăm în bine fața localităților, să investim, să atragem fonduri europene, să dezvoltam acest județ”, a mai spus Bogdan Huțucă.

Conducerea PNL a mai menționat  își exprimă scuzele față de cei afectați de comportamentul lui Mihai Lupu, dar a ținut să reamintească faptul că acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție, în calitate de cetățean al României.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: