PNL Mureș, dialog cu partidele, mediul academic și societatea civilă pentru un candidat unic la Târgu Mureș

Sursa foto: media.pnl.ro

Biroul Politic Judeţean al PNL Mureş a hotărât să facă un apel la toate formaţiunile politice, la mediul academic şi la organizaţiile neguvernamentale pentru desemnarea unui candidat unic la Primăria Târgu Mureş, pentru alegerile locale din 2024, a anunţat, marţi, liderul organizaţiei judeţene a liberalilor, Ciprian Dobre.

„Partidul Naţional Liberal va susţine pentru alegerile locale din 2024 o persoană competentă şi care să redea viaţa acestui oraş. Partidul Naţional Liberal cheamă şi invită toate forţele politice reprezentate în Târgu Mureş, reprezentate sau nereprezentate în Consiliul Local, cheamă şi invită societatea academică din Târgu Mureş, mediul non-guvernamental, la discuţii pentru a găsi această persoană care poate reprezenta alternativa pentru administraţia Soos. (…)

Noi suntem ferm convingi că Târgu Mureş are această persoană care să conducă municipiul Târgu Mureş, cum zicea profesorul Horaţiu Suciu, compatibilă cu secolul 21, nu aşa cum este condus astăzi, iar Partidul Naţional Liberal este dispus la acest dialog.

Şi cred că fiecare dintre noi, membri de partid sau ne-membri de partid, trebuie să punem deasupra interesului de partid interesele municipiului Târgu Mureş, ale copiilor noştri, ale tinerilor, ale vârstnicilor şi ale tuturor celor care mai vor să trăiască în acest oraş fără să fie sufocaţi de gunoaie, fără să fie sufocat de un trafic inconsecvent şi haotic”, a declarat Ciprian Dobre, într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL Mureş şi-a manifestat convingerea că prin dialog să poate găsi o persoană care să conducă municipiul Târgu Mureş mai bine decât administraţia actuală.

„Noi, la Târgu Mureş, suntem într-o situaţie destul de delicată, cu o nemulţumire fantastică în fiecare zi în oraş şi din acest punct de vedere local, naţional şi regional, cred că la următoarele alegeri din 2024 – şi vorbesc de alegerile locale – Târgu Mureş trebuie să dea dovadă de unitate.

Cred că ne-am învăţat lecţia din 2020, când a existat practic un singur candidat în persoana lui Soos Zoltan, cel care a şi câştigat Primăria municipiului Târgu Mureş, el a participat independent, iar toate partidele să le spun târgumureşene, reprezentate în Parlament, nereprezentate în Parlament sau candidaţi independenţi au fost 13. (…)

Acest climat de nemulţumire de la nivelul Târgu Mureşului, Partidul Naţional Liberal este hotărât să-l curme şi din acest motiv cred că trebuie să afirmăm foarte clar că oraşul, în ultimii 3 ani, a fost prost administrat şi că noi va trebui să declarăm că suntem împotriva administraţiei Soos”, a susţinut Ciprian Dobre.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL