Poliţist beat la volan,prins conducând cu 130 de km/oră.Colegii l-au oprit într-o comună din Mehedinţi

Sursa foto: pressalert.ro

Un poliţist din Mehedinţi a fost prins în timp ce conducea cu nu mai puţin de 130 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţ, unde limita era 50. 

Colegii acestuia au fost cei care l-au prins pe bărbat. După ce individul a fost oprit, acesta a recunoscut că a băut şi a refuzat să fie testat cu aparatul acooltest.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere sub influenţa alcoolului.

„La data de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Strehaia – Formațiunea Rutieră în timp ce efectuau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe DN 67 A, localitatea Broșteni au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce ar fi rulat cu o viteză de 138 km/h. Autoturismul în cauză era condus de un tânăr de 24 de ani, din orașul Strehaia. La solicitarea polițiștilor, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: