Preşedintele PNL Alba Iulia demisionează din funcţie, după ce primarul USR al municipiului a anunţat că trece la PNL

Sursa foto: pnlalba.ro

Preşedintele filialei locale PNL Alba Iulia, Marius Haţegan, şi-a anunţat demisia din funcţie luni seară. Gestul are loc în aceeaşi zi în care primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, ales sub sigla USR, a anunţat că se întoarce în PNL. Haţegan, care urma să candideze pentru Primăria Alba Iulia la alegerile de anul viitor, a explicat că, ”în lumina recentelor decizii de la nivel intern din PNL”, a ales să ”opteze pentru ceea ce onoarea impune”, respectiv renunţarea la funcţia politică de conducere din partid.

”Sunt destui care se vor grăbi să felicite sau să dezaprobe cele mai recente schimbări de pe scena politică locală. Mulţi, în funcţie de cum îi poartă momentul, în amontele sau avalul preferinţelor. E lucrul cel mai puţin important în agenda cetăţeanului. Personal, aleg să rămân ce am fost mereu. Un om simplu şi sincer.
Le mulţumesc tuturor albaiulienilor pe care i-am întâlnit sau nu, celor care şi-au manifestat susţinerea faţă de candidatura mea, dar şi celor care au preferat altceva. E limpede că în lumina recentelor decizii de la nivel intern, din PNL, optez pentru ceea ce onoarea impune, mă retrag din funcţia de preşedinte al PNL Alba Iulia”, a anunţat, luni seară, pe Facebook, Marius Haţegan.
Acesta deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, iar în acest context a ţinut să precizeze că biroul său din cadrul acestei instituţii ”va rămâne mereu deschis”, atâta timp cât va ocupa o funcţie publică.
Anunţul preşedintelui filialei municipale PNL Alba are loc la câteva ore după ce primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, ales sub sigla USR, fost membru PNL, a anunţat că revine în rândurile liberalilor.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: