Prima Doamnă Jill Biden a scris o carte pentru copii despre pisica de la Casa Albă

Sursa: Pixabay

Prima Doamnă Jill Biden a scris o poveste pentru copii despre Willow, pisica de la Casa Albă, volum care va fi publicat în iunie.

„Willow, the White House cat” va fi lansată cu câteva luni înainte ca preşedintele american Joe Biden să se confrunte cu o luptă politică acerbă pentru realegere împotriva lui Donald Trump.

„Pe măsură ce Willow se mută din cameră în cameră, explorând istoria noii sale case, ea află repede despre toţi oamenii incredibili care fac să funcţioneze ‘Casa Poporului'”, a declarat Jill Biden într-un comunicat publicat de editorul Simon and Schuster.

Cartea le va permite cititorilor să vadă „cea mai cunoscută adresă a Americii” prin „ochiul unei pisici”.

Jill Biden a scris cartea împreună cu autoarea Alyssa Satin Capucilli, iar ilustraţiile au fost realizate de Kate Berube, au precizat editorii.

Casa Albă are o tradiţie îndelungată în ceea ce priveşte animalele de companie, chiar dacă pisicile sunt mai rare, iar multe dintre ele au fost în centrul unor ambiţii literare.

Primele doamne Hillary Clinton şi Barbara Bush au scris amândouă cărţi despre animalele lor de companie.

Donald Trump, predecesorul lui Joe Biden, a fost unul dintre puţinii preşedinţi care nu a avut animale de companie la Casa Albă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL