Primăria Sibiu a cumpărat Fabrica de Cultură cu 5,3 milioane de lei

Sursa: Facebook

Primăria Sibiu a devenit proprietarul Fabricii de Cultură, pe care a cumpărat-o cu aproximativ 5,3 milioane de euro, fiind vorba despre clădiri cu o suprafaţă de peste 6.700 de metri pătraţi şi un teren de 34.000 de metri pătraţi, informează un comunicat de presă.

„Fabrica de Cultură a intrat oficial în patrimoniul Municipiului Sibiu după intabularea acestui imobil în Cartea Funciară. Primăria Sibiu a primit extrasul CF în care a fost notat contractul de vânzare-cumpărare pentru spaţiul situat pe str. Triajului, alcătuit din clădiri în suprafaţă de peste 6.700 de metri pătraţi, incluzând Fabrica de Cultură, precum şi terenul în suprafaţă de 34.000 de metri pătraţi”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Principalul beneficiar al Fabricii de Cultură este Teatrul Naţional „Radu Stanca”.

Fabrica de Cultură a fost achiziţionat de Primăria Sibiu în cadrul unei licitaţii organizate la finalul lunii octombrie de reprezentanţi ai CITR, societatea care administrează insolvenţa SC Construcţii SA, fostul proprietar al imobilului şi terenului. Preţul de achiziţie a fost de 5.290.000 de euro, fără TVA, aprobat prin hotărâre a Consiliului Local Sibiu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL