Primăriţă din Caraş Severin, anchetată de DIICOT în dosarul de trafic de minori în care e vizat şi soțul său

Sursă foto: Facebook

Primărița comunei Pojejena din județul Caras Severin, Mira Radovancovici, a fost pusă oficial sub acuzare de DIICOT și plasată sub control judiciar în dosarul de trafic de minori care îl vizează pe soțul său, Omer Radovancovici.

Reamintim că dosarul de contrabandă l-a trimis pe Omer Radovancovici din fotoliul de primar al comunei Pojejena direct în pușcărie. I-a luat locul soția sa Mira Radovancovici, realeasă partid în 2020 din partea alianței PSD-Pro România.

Prima victimă din dosarul de trafic de minori a fost o fată de 11 ani a concubinei, care era pregătită să intre într-un triunghi amoros imaginat de acesta. Omer și concubina au fost arestați inițial, dar Curtea de Apel Timișoara i-a lăsat liber fără niciun fel de interdicție.

Ultima victima descoperită de procurori o fată de 14 ani, cu handicap mental.

Astfel, DIICOT o acuză pe Mira Radovancovici că, deși a fost sesizată de DGASPC Caraș-Severin cu privire la situația fetei de 14 ani, nu a luat în calitate de primar măsurile ce se impuneau în vederea reintegrării minorei în familie și a atestat în fals date necorespunzătoare cuprinse în anchetele sociale derulate în Primăria Pojejena.

Polițiștilor din Pojejena li s-a cerut de către DGASPC să acorde sprijin în recuperarea minorei, însă, spun anchetatorii, oamenii legii nu și-au îndeplinit atribuțiile și au închis ochii permițând să se întâmple abuzuri de neimaginat asupra unui copil, notează flux24.ro

Urmare cercetărilor, concluzia procurorului de caz a fost clară. Mira Radovancovici, cu intenție, ar fi înlesnit prin întocmirea unor acte necorespunzătoare, adăpostirea la cabana Urda, deținută de soțul ei, a unei minore de 14 ani, știind că aceasta este exploatată sexual!

În acest context, Mira Radovancovici e urmărită penal pentru complicitate la infracțiunea de trafic de minori și fals intelectual și a fost plasată sub control judiciar după ce a petrecut 24 de ore în arestul Poliției, spune sursa citată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL