Primarul Capitalei anunță terenuri de sport noi. Unde sunt

teren de sport
Sursa foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunțat, luni, pe pagina sa de Facebook, că parcurile Circului, Băneasa, Izvor, Carol I, Tineretului, Regele Mihai I (Herăstrău) au de acum terenuri de sport noi, cu echipamente moderne.

La o parte dintre terenuri, ALPAB mai lucrează la marcarea suprafaţei de joc, iar până la finalul săptămanii toate terenurile vor fi funcţionale, a precizat edilul.

„Parcurile Circului, Băneasa, Izvor, Carol I, Tineretului, Regele Mihai I (Herăstrău) au de acum terenuri de sport noi, cu echipamente moderne. La toate cele zece terenuri de baschet/fotbal, au fost reparate sau schimbate structurile metalice, s-au înlocuit coşurile de baschet şi a fost schimbată suprafaţa antiderapantă (tartanul)”, a scris Nicuşor Dan.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL