Prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis apar într-o fotografie alb-negru pentru a ura „Crăciun fericit”

Sursă foto: Twitter - X / The Prince and Princess of Wales

Prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis ai Marii Britanii apar zâmbitori într-o fotografie alb-negru postată pe X (fostul Twitter) de William şi Kate, prinţul şi prinţesa de Wales.

„Vă dorim tuturor un Crăciun foarte fericit, din partea familiei noastre pentru a voastră! W & C”, se arată în postare.

Portretul a fost publicat în dimineaţa de Crăciun şi vine după ce familia a participat la concertul de Crăciun de la Westminster Abbey, relatează Daily Mail.

Acest cadru, realizat de fotograful Josh Shinner, urmează după ultima fotografie aleasă de William şi Kate pentru felicitarea lor de Crăciun 2023, publicată în 10 decembrie. Familia regală apărea deja în cămăşi şi blugi cu acelaşi fundal gri. Cotidianul britanic The Guardian a descris această alegere ca fiind „casual” şi „cool californian”.

Luni, familia s-a alăturat regelui Charles al III-lea şi reginei Camilla pentru a sărbători ziua de Crăciun alături de restul familiei regale la Sandringham, reşedinţa privată a regelui şi a familiei Windsor. Înainte de aceasta, prinţul şi prinţesa de Wales şi copiii lor urmau să participe la slujba de Crăciun de la biserica Saint Mary Magdalene, în compania regelui şi a reginei.

Aşa cum dictează tradiţia, „Crăciunurile regale sunt caracterizate de primirea oaspeţilor în afara bisericii, urmate de un prânz în familie”, precizează Daily Mail.

Potrivit presei britanice, discursul de Crăciun al regelui Charles al III-lea a fost înregistrat în holul central al Palatului Buckingham. Mai târziu în cursul zilei, regele a rostit cel de-al doilea discurs anual al său, axat pe mediu, care marchează un punct de cotitură în discursurile oficiale ale Coroanei, întrucât discursurile reginei Elizabeth II au fost întotdeauna „tipic apolitice”, potrivit cotidianului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: