PRM: Români, treziți-vă! Nu poți fi român dacă faci parte din partidele dirijate de la Moscova

„Români, treziți-vă! Nu poți fi român dacă faci parte din partidele dirijate de la Moscova”, susține președintele Partidului România Mare, Teodor Victor Iovici. Potrivit acestuia, „trădarea unor politicieni se face acum pe față, în văzul tuturor, fără scrupule și fără rușine”.

„Partidul România Mare, fidel valorilor naționale românești și spiritului românesc autentic, face apel către români să nu susțină partidele declarate pro-rusești, care acționează în România și care vor distrugerea din interior a acestei țări și închinarea ei țarului de la Kremlin.
Români, trădarea unor politicieni se face acum pe față, în văzul tuturor, fără scrupule și fără rușine. Trădarea a ajuns a fi afișată public și se pare că proporțiile sunt îngrozitoare.
Sub poleiala aurită a unui așa-zis naționalism, transformat în răcnete de grotă și în tot felul de șoșocisme, se ascunde chipul viclean al dușmanului de la răsărit care a hăcuit România, a furat Tezaurul Țării și a secat-o de bogății zeci de ani”, a declarat vineri, 22 martie 2024, președintele Partidului România Mare, Teodor Victor Iovici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: