PSD Iaşi anunţă că nu va vota bugetul local şi nici pe cel judeţean

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Filiala ieşeană a PSD a anunţat că nu va vota bugetul local şi nici bugetul judeţean propus de primarul Mihai Chirica şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Alexe, ambii membri PNL, motivând că „Iaşiul a ajuns raiul machetelor şi al promisiunilor neonorate”. Cele două proiecte de buget vor fi dezbătute, luni, în plenul Consiliului Local, respectiv în cel al Consiliului Judeţean.

Preşedintele filialei judeţene PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii ieşeni nu vor vota bugetele propuse de liberalii Mihai Chirica şi Costel Alexe.
Cojocaru a afirmat că bugetele Consiliului Local Iaşi şi Consiliului Judeţean Iaşi au multe în comun, dar nu sunt orientate spre dezvoltare.
”Aceste bugete conţin cheltuieli enorme pentru salarii şi funcţionare, au fonduri nerambursabile infime în comparaţie cu alte autorităţi, conţin proiecte promise de ani buni de PNL, dar care au rămas la stadiul de machete, unele nici nu au surse clare de finanţare. (…) Trimis în judecată în două dosare de corupţie, Costel Alexe continuă linia din ultimii ani, fără viziune, fără o strategie de dezvoltare, rezultând un buget al inerţiei unei administraţii PNL preocupate mai degrabă de majorări de taxe. Iaşiul a ajuns raiul machetelor şi al promisiunilor neonorate”, a susţinut Bogdan Cojocaru.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: