Punctele de trecere a frontierei încep să se aglomereze, pe sensul de intrare dinspre Ungaria şi dinspre Bulgaria

Sursă foto: Poliția de frontieră

Mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa României cu Ungaria, dar şi cu Bulgaria, încep să se aglomereze, duminică după amiază, pe măsură cer românii care au ales să petreacă minivacanţa de 1 Decembrie în alte ţări şi au plecat cu autoturismele se întorc în România. La ora transmiterii acestei ştiri, cel mai ridicat timp de aşteptare pentru intrarea în ţară se înregistrează la Ruse-Giurgiu, unde autoturismele aşteaptă o oră pentru realizarea formalităţilor vamale.

În opt dintre punctele de trecere a frontierei de pe graniţa România cu Ungaria s-au format coloane de autoturisme, duminică după amiază, la intrarea în ţară. Conform aplicaţiei Trafic online a Poliţiei de Frontieră, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este cel de la Valea lui Mihai, unde autoturismele aşteaptă 50 de minute pentru a intra în România. La Nădlac I, Nădlac II şi Petea timpul de aşteptare este, la ora transmiterii acestei ştiri, de aproximativ 40 de minute, în timp ce şoferii care intră în ţară prin Turnu, Salonta, Borş II şi Urziceni aşteaptă jumătate de oră pentru realizarea formalităţilor vamale.
Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei pentru autoturisme este, duminică după amiază, cel de la Giurgiu, unde şoferii care intră în ţară dinspre Bulgaria aşteaptă o oră. Tot pe graniţa cu Bulgaria, s-au format coloane de maşini la punctele de trecere a frontierei Negru Vodă, unde timpul de aşteptare este de 40 de minute, dar şi Calafat şi Vama Veche, unde autoturismele care intră în ţară aşteaptă, în medie, jumătate de oră.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL