Radu Tudor, despre legenda neamțului care face lucrurile corect. Inventarul greșelilor fatale făcute de liberali

Jurnalistul Radu Tudor a inventariat astăzi, printr-o postare pe blogul personal, care sunt gafele celor din PNL care au condus la instaurarea haosului în rândul liberalilor.

”Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis ca actuala conducere a PNL nu a fost aleasa legal si statutar. Nu este o decizie definitiva, dar e o lovitura extrem de grea pentru PNL in plina campanie electorala pentru prezidentiale.

In ultimele 8-9 luni, PNL a luat decizii din cele mai neinspirate, pe mina lui Crin Antonescu. Totul a inceput cu ruperea USL, a urmat iesirea de la guvernare, rezultatul prost la europarlamentare, intrarea in formatiunea basista PPE, alianta cu PDL, formatiunea ce a distrus Romania prin guvernarea Basescu-Boc. Apoi aducea de nicaieri direct in pozitia nr. 2 in partid a lui Iohannis, devenit acum nr.1 prin toate derogarile de la statut, fara nici o zi vechime in PNL. Dupa toata aceasta poveste, vine si decizia tribunalului, ca o lovitura in moalele capetelor liberale”, precizează jurnalistul Antena3.

”Haosul din PNL continua. Nu se stie pina unde.

PS : S-a terminat si cu legenda neamtului Klaus care face lucrurile “corect si gospodareste”… Personajul e mai balcanic si dispus la compromis decit orice personaj din operele lui Caragiale. E si el ca toti ceilalti”, conchide Radu Tudor.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL