Rareş Bogdan: PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale

RaresBogdan
Sursa foto: INQUAM / George Calin

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat joi, că PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale. El a vorbit şi despre alegerile locale, precizând că împreună cu PSD vor avea peste 90% din comunele şi din oraşele României.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogda a fost întrebat, joi, despre afirmaţia sa că îl va obliga pe preşedintele PNL Nicolae Ciucă să candideze la alegerile prezidenţiale din toamnă.
”Eu nu pot să obliga pe nimeni, partidul poate să facă o propunere, dar de obligat nu putem să îl obligăm. În schimb, preşedintele va ţine cont, aşa cum vă spunea (..) de opţiunea partidului.
Despre o renunţare a lui Nicolae Ciucă la caniddatură pentru susţinerea lui Marcel Ciolacu, Rarel Bogdan a spus: ”Pot să vă spun un singur lucru, PNL este un partid cu blazon, este un partid istoric, care este obligat să aibă candidat la prezidenţiale”.
”Toate scenariile le vom discuta după data de 10 iunie, când vom vedea rezultatele  la alegerile europarlamentare şi locale. Vă asigur că la locale, cu ajutorul bunului D-zeu şi al raţionalităţii românilor, vom avea peste 90% din comunele şi din oraşele României din partea PNL sau PSD, respectiv peste 95%”, a mai spus Rareş Bogdan.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, despre un candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidenţiale, că cele două partide vor face o coaliţie după 10 iunie, să vadă votul românilor pe 9 iunie, şi vor lua o hotărâre, dacă faco alianţă politică de această dată.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre candidatura la alegerile prezidenţiale, că dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi va proceda ca atare.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL