Razie într-o casă părăsită din București unde se vindeau droguri

droguri

Agenţi de la trei secţii de Poliţie au efectuat duminică o razie într-un imobil dezafectat din Sectorul 2 al Capitalei, reuşind să prindă şapte persoane, printre care şi minori, care vindeau droguri, potrivit agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, după ce au primit informaţii că la o adresă din Sectorul 2, într-un imobil dezafectat, s-ar comercializa substanţe interzise de lege, poliţiştii de la Secţiile 6, 8 şi 9, în colaborare cu Direcţia Generală de Jandarmi, au efectuat verificări la faţa locului.

În imobilul respectiv au fost depistate şapte persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 41 de ani. De asemenea, au fost găsite 129 de pliculeţe ce conţineau substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv şi alte două pliculeţe, asupra unei femei în vârstă de 18 ani.

În aceeaşi locaţie, a fost găsită o pungă de aproximativ 60 de grame, în interiorul căreia se află un praf alb.

Totodată, în aceeaşi zi, în jurul orei 18,00, poliţiştii au depistat, pe o stradă din Sectorul 2, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care avea asupra lui 53 de pliculeţe, tip zip, ce conţineau un praf de culoare alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv.

În ambele situaţii, toate substanţele găsite au fost ridicate de poliţişti, cazurile fiind preluate de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: