Regina Camilla găzduieşte la Castelul Windsor un ceai de după-amiază pentru o fetiţă cu tumoră cerebrală

Sursă foto: Twitter (X)

O fetiţă care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii făcând chimioterapie a fost invitată la Castelul Windsor pentru un ceai cu regina, transmite BBC.

Olivia Taylor are o tumoare pe creier care a lăsat-o oarbă, dar a sărit în sus şi a spus „Bună ziua, Majestate!” când a întâlnit-o pe regina Camilla. Fetiţa de şapte ani a încercat prima ei ceaşcă de ceai în cadrul vizitei la Windsor. Ea a fost invitată după ce regina a aflat că Olivia a cântat cu un cor la Palatul Buckingham în cadrul emisiunii de Crăciun a regelui, preînregistrată.

Olivia, care face parte din corul Bexley Music Primary Choir, i-a oferit reginei o avanpremieră în timpul ceaiului pe care l-au servit în White Drawing Room a castelului Windsor.

Ea s-a ridicat în picioare şi a cântat Rudolph The Red-Nosed Reindeer, primind un rând de aplauze. Ursuleţul ei de pluş „Corrie” – care i-a fost dăruit în momentul încoronării regelui – a avut un loc al ei la masă.Mama Oliviei, Lisa, i-a descris Oliviei, înainte de sosirea reginei, Salonul Alb de Desen – unde a fost filmată scena cu Ursul Paddington alături de regretata regină Elisabeta a II-a, ca parte a sărbătoririi jubileului de platină.

După întâlnire, Olivia a spus că „i-a plăcut să o întâlnească pe regină” şi că după-amiaza a fost „foarte, foarte bună”. Doamna Taylor a descris întâlnirea cu regina ca fiind „absolut uimitoare”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: