Reglare de conturi cu focuri de armă, sub ochii copiilor, în cartierul Rahova din Bucureşti

Masină de poliție / Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Reglare de conturi sub ochii copiilor! Trei bărbați au fost reținuți după un scandal uriaș în cartierul Rahova. Totul a pornit după o ceartă între doi indivizi, care s-a încheiat cu focuri de armă sub privirile unui bărbat și ale celor doi copii ai săi.

În timp ce era în casă, alături de soție și copii, pe stradă a început scandalul. Bărbatul a ieșit la poartă pentru a vedea ce s-a întâmplat, însoțit și de copii. El a încercat să îi despartă pe cei doi scandalagii, însă nu a reușit. La un moment dat, unul dintre ei a scos un pistol și a tras mai multe focuri de armă.

Atunci, tatăl copiilor a fost cel care a sunat imediat la numărul de urgență 112, notează antena3.ro.

Potrivit martorilor, indivizii s-ar fi aflat sub influența drogurilor. Aceștia sunt cercetați acum pentru tulburarea liniștii publice.

Polițiștii de la Secția 19 au prins în flagrant, vineri noaptea, trei bărbați, imediat după săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „distrugere”.

În baza verificărilor, s-a stabilit că, în timpul conflictului spontan, unul dintre agresori ar fi tras mai multe focuri, cu un pistol de tip airsoft, în plan neutru, iar nicio persoană nu a fost rănită și nu a necesitat îngrijiri medicale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au depistat la scurt timp, trei bărbați, având vârstele de 31, 34 și 38 de ani, bănuiți de comiterea faptelor”, anunță Poliția Capitalei.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL