Reţele Electrice Dobrogea: Toate avariile din reţeaua de medie tensiune au fost remediate

Reţele Electrice
Sursă foto: Freepik

Echipele Reţele Electrice Dobrogea, ale contractorilor şi cele mobilizate de la alte regiuni intervin în continuare în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi pentru a remedia multiple deranjamente individuale şi colective în mai multe localităţi, informează, vineri, compania.

În cele trei judeţe, toate incidentele din reţeaua de medie tensiune au fost reparate, astfel că nu mai există localităţi nealimentate, ci incidente punctuale în interiorul localităţilor.

În judeţul Tulcea, tehnicienii intervin şi în reţelele de medie tensiune pentru restabilirea alimentării în trei localităţi, din care două cu alimentarea întreruptă parţial.

Reprezentanţii companiei precizează că suprafaţa mare afectată de vântul cu viteze de peste 100 km/h şi precipitaţii, precum şi accesul dificil în zonele cu defecte din cauza ploii şi noroiului, majorează duratele de intervenţie.

„Continuăm să colaborăm cu autorităţile centrale şi locale, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toţi clienţii afectaţi. Odată cu remedierea reţelelor de medie tensiune care alimentează localităţile, echipele repară şi deranjamentele de joasă tensiune în interiorul localităţilor”, mai spune Reţele Electrice Dobrogea.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: