Revizuirea Planului Urbanistic General al Bucureștiului, pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de Urbanism 

Sursa foto: CTATU
Sursa foto: CTATU

Revizuirea Planului Urbanistic General (PUG) al Bucureștiului se află pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU), care are loc pe mâine, pe 3 octombrie.

Mai multe studii se află pe ordinea de zi a ședinței CTATU de mâine. Este vorba 11 studii care tratează mai multe teme, precum mobilitatea și transportul, spațiile publice și reprezentative, studiul peisagistic, analiza socio-demografică, evoluția activităților economice sau impactul schimbărilor climatice.

De revizuirea PUG-ului Bucureștiului se ocupă un consorțiu format din asocierea dintre Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”- Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiză și Consulting și Arnaiz Arquitectos SLP, SC Aecom Ingenieria SRL, SC Intergraph Computer Services SRL, SC Compania de Consultanță și Asistență Tehnică SRL, SC Synergetics Corporation SRL.

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan anunța la începutul acestui an deblocarea contractului de rezivuirea  PUG-ului, prin semnarea unui act adițional la contractul semnat în urmă cu zece ani cu Universitatea de Arhiectură și firmele asociate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL