Robert Sighiartău anunță că e oficial candidat la președinția Consiliului Județean BN

Sursă foto: Facebook/ Robert Sighiartau

Deputatul PNL Robert Sighiartau a anunțat că este oficial candidatul partidului său la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și că este pregătit să intre în competiția electorală. Robert Sighiartău a fost votat în unanimitate de colegii săi din Biroul permanent național al PNL, unde ocupă funcția de vicepreședinte pentru a candida la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Următorul pas pentru candidatură este înscrierea la  Biroul Electoral Județean, demers pe care staff-ul său anunță că deputatul îl va face zilele viitoare.

Robert Sighiartău recunoaște că a fost o decizie grea asumarea unei asemenea  candidaturi, după două mandate de parlamentar, dar că în fața problemelor foarte mari cu care se confruntă județul său, ” n-a putut sta nepăsător”: ” vin să candidez pentru viitorul județului nostru, împreună facem treabă” a explicat Robert Sighiartău într-un video postat pe pagina sa de socializare.

Potrivit Camerei Deputaților, Robert Sighiartau a avut, în două mandate, 97 de inițiative legislative pe care le- a co-semnat în calitate de inițiator, din care 26 au devenit legi”Una dintre cele mai cunoscute reușite ale sale din funcția de deputat este cea de majorare a alocației copiilor în 2019 și  ulterior, indexarea acesteia cu rata inflației. Totodată, Robert Sighiartău a fost inițiatorul propunerii legislative de eliminare a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time” transmite comunicatul de presă al biroului său de presă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: