Cazanciuc: Guvernul Năstase a fost şcoală uriaşă pentru mine şi pentru foarte mulţi tineri care eram acolo

Sursa foto: Facebook / Robert Cazanciuc

Fostul ministru PSD al Justiţiei, Robert Cazanciuc, a rememorat începutul carierei sale politice, în Guvernul Năstase, unde a fost coleg cu Victor Ponta, Titus Corlăţean şi Bogdan Aurescu. ”Mulţi tineri care eram cumva în rândul doi-trei, dar care am avut şansa să stăm zi de zi acolo, aproape patru ani, interval în care România a intrat în UE şi în NATO”, a spus Robert Cazanciuc în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV.

”Lucram la Corpul de Control al primului ministru (Adrian Năstase -n.r.) cu Victor Ponta, am avut ocazia să asist la şedinţele de guvern în Guvernul Adrian Năstase. O şcoală uriaşă pentru mine şi pentru foarte mulţi tineri care eram la vremea respectivă acolo: Victor Ponta, Titus Corlăţean, Bogdan Aurescu. Mulţi tineri care eram cumva în rândul doi-trei, dar care am avut şansa să stăm zi de zi acolo, aproape patru ani, interval în care România a intrat în UE şi în NATO. Îmi aduc aminte cu foarte mare bucurie întâlnirile dintre cei care conduceau guvernul şi cum încercau să rezolve marea provocare a României pentru admiterea în UE”, a rememorat senatorul PSD Robert Cazanciuc.
La începutul anilor 2000, Victor Ponta a fost numit şeful Corpului de Control al premierului Adrian Năstase. Ulterior, Victor Ponta a devenit preşedintele PSD şi prim-ministrul României. În Guvernul Ponta, Robert Cazanciuc a fost ministru al Justiţiei, iar Titus Corlăţean a ocupat funcţia de ministru de Externe timp de doi ani. Corlăţean a demisionat în 2014, după primul tur al alegerilor prezidenţiale, unde se înfruntau Klaus Iohannis şi Victor Ponta, ca urmare a scandalului legat de secţiile de vot din diaspora, insuficiente pentru românii care au ieşit în număr foarte mare la vot.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL