Roboții-chelneri au ajuns în România. Cât costă închirierea unui astfel de robot

Sursa foto: Unsplash

Te pregătești pentru un eveniment important din viața ta pentru care ai un buget generos și vrei să organizezi o petrecere despre care invitații tăi să vorbească mult timp de-acum încolo?

Cu siguranță vei reuși să-i surprinzi dacă, în locul ospătarilor, vor fi serviți de un robot, care le preia comenzile, le aduce mâncarea și face și conversație cu ei. Închirierea unui astfel de robot costă 1.500 de euro pe zi și, deși la astfel de servicii apelează mai mult companiile, pot fi solicitați și pentru evenimente private. Roboții pot fi și ghizi de muzeu, dar îi pot ajuta și pe clienți în supermarketuri, îndrumându-i spre raionul de produse pe care îl caută, sau pe agricultori, pe care îi previn asupra posibilelor boli ale unei culturi.

Într-o lume în care tehnologia se dezvoltă într-un ritm amețitor, Ana-Maria Stancu a avut inițiativa unei afaceri care, deși se află la început de drum în România, a prins deja pe piață.

Ea închiriază roboți, care pot suplini anumite sarcini atribuite, în mod normal, angajaților. Roboții au o capacitate limitată de acțiune, dar pot ajuta cu succes angajații și le pot ușura munca.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: