Decizia coaliţiei privind candidatul unic la Capitală – prezentată marţi organizaţiilor PSD şi PNL Bucureşti

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu
Sursa foto: stiripesurse.ro

Decizia coaliţiei de guvernare privind candidatul unic la Primăria Capitalei urmează să fie prezentată marţi în organizaţiile de Bucureşti ale PSD şi PNL şi apoi să fie făcut anunţul nominal, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.

„Există o decizie a coaliţiei de a avea candidat unic la Primăria Municipiului Bucureşti şi candidaţi comuni la sectoare, urmând ca această decizie să fie prezentată mâine la organizaţiile de Bucureşti ale celor două partide, urmând ca anunţul nominal să fie făcut, din respect firesc pentru organizaţii, după întâlnirea de dimineaţă”, a precizat Romaşcanu la România Tv.

Chestionat dacă sunt mai mulţi candidaţi pentru Primăria Capitalei sau doar medicul Cătălin Cîrstoiu, Romaşcanu a precizat: „Am spus că avem un candidat unic al coaliţiei şi aşteptăm întâlnirea cu organizaţiile, nu vreau să confirm un nume înainte de întâlnirea cu organizaţiile”.

Întrebat dacă el crede că Gabriela Firea sau Sebastian Burduja vor accepta o altă candidatură, senatorul PSD a răspuns: „Sunt convins că ambii, cel puţin pe Gabriela Firea o cunosc şi îmi doresc să fie aşa şi anume că este un jucător de echipă, iar lucrurile pe care cu cifre le vom discuta mâine să fie acceptate şi să fim o echipă şi de acum înainte”.

Coaliţia PSD-PNL a decis, luni, să meargă cu candidaturi comune la Primăria Capitalei, primăriile de sector, Consiliul General şi Consiliile locale de sector, au precizat surse politice.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL