Rude şi prieteni ai celor doi tineri care au murit în accidentul de la 2 Mai au protestat, duminică, în Piaţa Victoriei

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Mai multe persoane, rudele şi prietenii celor doi tineri care au murit în accidentul din 2 Mai au protestat, duminică după-amiază, în Piaţa Victoriei. Aceştia au cerut înăsprirea pedepselor pentru şoferii care se urcă băuţi sau drogaţi la volan, prin modificarea Codului penal, cât şi ca poliţia să acţioneze conform legii.

Cele câteva zeci de persoane prezente în Piaţa Victoriei au afişat slogane precum „Siguranţă pentru viitorul tău!” sau „Nu este de ajuns”, precum şi fotografii sub formă de pancarte cu cele două victime ale tragicului accident.

„Cerem ca poliţia să acţioneze conform legilor. Cerem înăsprirea pedepselor pentru şoferii drogaţi sau beţi. Propunem ca prevederile Codului penal să fie modificate, iar numărul de ani pentru pedeapsa cu închisoare să fie regândit cu asprime. În ce ce priveşte traficul de droguri, cerem autorităţilor vamale să facă o treabă mai eficientă, deoarece dacă nu ar mai fi importate drogurile într-o cantitate masivă pe teritoriul ţării noastre, atunci nu s-ar mai răspândi atât de uşor. Dealerii care reusesc să transporte droguri în valoare de multe milioane de euro trebuie prinşi, deoarece prin arestarea doar a dealerilor mici de cartier nu se va putea opri traficul de substanţe interzise”, a spus unul dintre tinerii prezenţi la protest.

 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL