Safari de șobolani în Sectorul 1. Viceprimarul Capitalei: Parcurile și spitalele sunt ale USR-ului!

greencommunity.ro
greencommunity.ro

Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, a fost întrebat de Bogdan Chirieac despre situația din parcul Herăstrău în particular și situația din Sectorul 1 în general, pe fondul problemelor tot mai mari din această zonă a Bucureștiului.

„Parcul Herăstrău e măcelărit. Sectorul 1, care era pe vremea primarilor Chiliman și Tudorache emblema Capitalei. Doamna Clotilde Armand a reușit să facă safari de șobolani în Sectorul 1, cinste domniei sale, dar problema este că Parcul Herăstrău e o groapă de gunoi. Dacă mergem acum, zona de alee din jurul lacului este prăbușită. Ferească Dumnezeu ca un copil să cadă acolo!“, a spus Bogdan Chirieac.

„Noi, ca oameni politici, ne-am ales vocația și avem niște responsabilități. La începutul mandatului noi ne-am luat un angajament, PNL se va ocupa de transportul public și de problema traficului, pentru care sunt delegat de primarul general. USR-ul are și el delegate, parcuri și spitale. Este o problemă!“, a spus Stelian Bujduveannu, viceprimarul Capitalei.

„Aoleu! Adevărul e că au reușit să desființeze și parcurile, și spitalele, ceea ce e un merit al nostru!“, a completat Bogdan Chirieac.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: