Sancţiuni de 184.670 de lei după controale în staţii de cale ferată, trenuri, porturi şi aeroporturi

INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA/AEROPORT
Sursa foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Poliţiştii de la transporturi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, au aplicat 594 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 184.670 de lei. în urma controalelor efectuate în staţii de cale ferată, trenuri de călători, porturi şi aeroporturi, în perioada 4 – 10 august. În plus, au fost legitimate 1.962 de persoane, fiind controlate 651 de autovehicule şi au fost efectuate patrule în 239 de staţii şi triaje, dar şi în 1.107 trenuri de călători.

”În perioada 4 – 10 august a.c., poliţiştii de la transporturi, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, au acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în staţii de cale ferată, trenuri de călători, porturi şi aeroporturi. De asemenea, pentru combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional, au fost desfăşurate activităţi pentru prevenirea furturilor de la călători şi combaterea faptelor cu violenţă, combaterea călătoriei frauduloase, prevenirea accidentelor la trecerile la nivel cu calea ferată, prevenirea furturilor de la infrastructura feroviară şi din vagoanele de marfă”, transmite Poliţia Română, potrivit news.ro.

Totodată, au fost desfăşurate şi acţiuni care au vizat verificarea respectării legislaţiei privind transportul de persoane în regim de taxi şi rent-a-car, depistarea transporturilor ilegale de material lemnos şi prevenirea şi combaterea braconajului piscicol. Potrivit comunicatului, au fost legitimate 1.962 de persoane, fiind controlate 651 de autovehicule.

De asemenea, au fost efectuate patrule în 239 de staţii şi triaje, dar şi în 1.107 trenuri de călători.

”Poliţiştii au efectuat verificări la 42 de nave şi ambarcaţiuni şi 33 de obiective de pază, au constatat 53 de infracţiuni şi au cercetat 35 de persoane. Poliţiştii de la transporturi au reţinut 5 certificate de înmatriculare, 7 permise auto şi au aplicat 594 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 184.670 de lei”, arată Poliţia Română.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL