Sector 6: Acţiune de ecologizare în Giuleşti. 120 de tone de deşeuri, strânse cu 300 de voluntari

Sursă foto: Facebook/ ADPDU Sector 6

Un teren de 5 hectare din Giuleşti a fost curăţat sâmbătă de circa 300 de voluntari şi de lucrători ai Primăriei Sectorului 6, în cadrul unei acţiuni de ecologizare, adunându-se în total 120 de tone de gunoaie.

Voluntarii au fost sprijiniţi de echipe ADPDU Sector 6 şi de lucrători de la Urban, veniţi cu utilaje în care au fost încărcate deşeurile.

”Molozul a fost adunat cu echipamente speciale. În doar câteva ore, terenul de 5 hectare a fost curăţat-lună! S-au adunat 120 de tone de deşeuri, în opt camioane”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

„În fiecare an, noi luăm un teren plin de gunoaie şi venim cu forţele noastre, dar şi cu voluntari. E relativ uşor să vii cu Urban-ul şi cu ADPDU să igienizezi o zonă. Dar pentru mine este important ca oamenii din comunitate să se implice, să îşi asume spaţiul public. Azi am acoperit terenul de pe Calea Giuleşti 556 până la Mănăstirea Chiajna. După igienizare, vor fi montate aici camere de supraveghere, pentru ca cei care s-au obişnuit să arunce deşeuri să fie identificaţi şi penalizaţi”, arată edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, potrivit comunicatului.

Curăţenia generală continuă, în Sectorul 6, până la începutul lui iunie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: