Sectorul 4 al Capitalei rămâne fără apă caldă

apa
Sursă foto: Freepick

Termoenergetica București anunță, miercuri, oprirea furnizării agentului termic pentru apă caldă către punctele termice din Sectorul 4, în vederea executării lucrărilor de reparație a unei avarii produse pe conducta Magistralei 3 Sud. Astfel, în perioada 26-28 iulie 2023, se va sista furnizarea agentului termic pentru apă caldă, către toate punctele termice din Sectorul 4, anunță compania într-un comunicat de presă.

Conducta Magistralei 3 Sud a fost pusă în funcțiune în anul 1968, această zonă de rețea având 55 de ani de funcționare.

În paralel cu lucrările de remediere a avariei, se fac verificări și lucrări pregătitoare pentru reabilitarea acestei magistrale, pe tronsonul cuprins între CTE Sud și Căminul Releului (strada Releului), lucrare programată pentru începere în cursul acestui an.

De asemenea, se efectuează lucrări pregătitoare pentru înlocuirea instalației din căminul Releului. Compania menționează faptul că atât tronsonul, cât și căminul mai sus precizate sunt foarte importante pentru asigurarea tranzitului de agent termic între Sectorul 4 și Sectoarele 3 și 2.

În toată perioada efectuării reviziei la CTE Progresu, punctele termice din Sectorul 4 sunt alimentate din CTE Sud. Termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor, iar finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor, se mai menționează în comunicatul de presă. Cetățenii au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: