Şef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită în formă continuată

DNA
Sursa foto: Facebook / DNA

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Dorin Meran, la data faptei şef al Gărzii de Mediu Tulcea, pentru luare de mită în formă continuată. El este acuzat că ar fi cerut de la un om de afaceri suma de 25.000 de lei pentru a aplica o amendă mai mică firmei acestuia.

Reprezentanţii DNA au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii DNA Constanţa s-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dorin Meran, la data faptei comisar-şef al Comisariatului judeţean Tulcea din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

“În perioada 30 august – 04 septembrie 2023, inculpatul Meran Dorin, în calitatea menţionată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei şi alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică sau chiar sancţiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale, administrată de martor. La data de 04 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă inculpatului în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au precizat procurorii DNA.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL