Senator PNL, mesaj fără precedent. Anunțul care îi dă fiori lui Iohannis

Prin intermediul unui editorial, senatorul PNL, Sorin Roșca Stănescu, considerat unul din apropiații lui Crin Antonescu, transmite un mesaj care ar trebui să îi dea fiori lui Klaus Iohannis. La propriu.
”Il cunosc suficient de bine pe Crin Antonescu. I-am studiat reactiile. De multe ori i-am putut anticipa gesturile. Iar acum stiu ce inseamna Crin Antonescu. Nu la modul general. Ci in aceasta campanie electorala. Ce va face el la prezidentiale. Antonescu va lovi naprasnic.
Isi propune sau nu acest lucru, el devine cel mai eficient agent electoral al marelui Partid National Liberal. Nimeni nu-l va spulbera pe Victor Ponta cu forta cu care Antonescu va savarsi acest lucru. Si afirm acest lucru chiar daca el, consecvent fiind, va evita pana la capat sa afirme ca se va bate in prezidentiale”, consideră SRS.
”Crin Antonescu s-a tras elegant, discret, demn la marginea ringului. Nu sta la cotitura pentru a-si lua revansa in interiorul PNL, acolo unde a fost tradat de prea multi oameni in care a avut incredere si sutinut de surprinzator de multi dintre cei carora el nu le-a dat sau le-a retras increderea. Antonescu este unul dintre cei mai bine cusuti actori politici. Este un om cu o vasta experienta. Inca foarte tanar.
Pana si cei mai inversunati adversari ii recunosc atat carisma, cat si statutul de cel mai bun orator. Dar omul care ii poate electriza pe ceilalti prin gesturi si cuvinte nu poate fi niciodata, in politica, un simplu actor. El asa gandeste. Asa construieste mental. Discursul sau nu este cauza, ci doar consecinta succeselor pe care le-a avut. El este un bun orator, pentru ca este unul dintre cei mai coerenti politicieni”, mai adăugă senatorul PNL.
”Cum ar putea un asemenea personaj sa se retraga la pensie? Sa stea, pur si simplu, pe tusa luand loc pe banca veteranilor sau a asa-zisilor intelepti retrasi din motive biologice? Dupa modesta mea opinie, Crin Antonescu se afla intr-un punct diametral opus. Intr-o pozitie de start. In ciuda afirmatiilor sale, care sunt tot consecinta unor rationamente facute de un mare jucator politic”, mai explică Roșca Stănescu.
”Domnilor de la PSD, feriti-va de Crin Antonescu, pentru ca este mai viu ca niciodata!”, conchide Roșca Stănescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL