Serena Williams, mamă a doua oară: s-a născut Adira River Ohanian

Serena Williams
Sursă foto: Serena Williams/Facebook

Fosta jucătoare de tenis Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, a dat naştere celui de-al doilea său copil, o fetiţă care a primit numele Adira River Ohanian.

Williams şi soţul său, Alexis Ohanian, au anunţat în social media venireaa pe lume a fetiţei.

„Bun venit, îngerul meu frumos”, a scris Williams alături de un videoclip postat pe TikTok, care îi arată pe ea, pe Ohanian şi pe fiica lor Olympia, în vârstă de patru ani, îmbrăţişând-o pe nou-născută.

„Sunt recunoscătoare să anunţ că este plin de dragoste în casa noastră: o fetiţă nou-născută fericită şi sănătoasă şi o mamă fericită şi sănătoasă. Mă simt recunoscător”, a postat Ohanian pe platforma de mesagerie X, cunoscută anterior sub numele de Twitter.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL