Serviciul de Telecomunicaţii Speciale deschide înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a Bootcamp STS

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a anunţat că deschide înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a Bootcamp STS, şcoala de vară IT&C dedicată studenţilor din facultăţile cu profil tehnic din România şi Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat al instituţiei transmis AGERPRES, Bootcamp STS va avea loc în perioada 28 august – 3 septembrie, în judeţul Braşov, iar cei interesaţi se pot înscrie online pe site-ul https://bootcamp.sts.ro, un număr de 18 locuri fiind destinate studenţilor din România, iar, în premieră, şcoala de vară primeşte anul acesta şi doi studenţi din Republica Moldova.

Timp de o săptămână, cei 20 de participanţi vor putea interacţiona şi schimba idei cu specialiştii STS şi vor avea parte de activităţi practice pregătite de ingineri hardware şi de comunicaţii, programatori, administratori de sistem şi de baze de date, specialişti în centre de date şi platforme de virtualizare, experţi în securitate cibernetică, dar şi specialişti în reţele, în telefonie IP şi videoconferinţă sau în management operaţional. Experienţa IT&C va include ateliere practice individuale şi de echipă, cu provocări contracronometru şi workshopuri în care vor fi dezbătute cele mai noi tehnologii, menţionează STS.

Studenţii se pot înscrie cu un CV şi un scurt material video în care să motiveze de ce vor să fie parte din Bootcamp STS, până la data de 19 iulie, iar în 31 iulie vor fi anunţaţi cei 20 de participanţi selectaţi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: