Sistare temporară a alimentării cu gaze naturale pe anumite străzi aferente Bulevardului Ghencea, din sectorul 6

Gaze
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Distrigaz Sud anunţă, joi seară, o sistare temporară a alimentării cu gaze naturale pe anumite străzi aferente Bulevardului Ghencea, din sectorul 6, fiind afectaţi 142 de clienţi. Situaţia a apărut în urma unei defecţiuni la o instalaţie de la imobilul cu numărul 124 D.

”În urma unui defect înregistrat în cadrul instalaţiei de utilizare aferentă unui imobil situat în  Bulevardul Ghencea la nr. 124 D, din sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a sistat alimentarea cu gaze naturale astăzi, 21 decembrie, începând cu ora 14:20. De această oprire sunt afectaţi un număr de 142 de clienţi casnici şi non-casnici situaţi în zona respectivă”, anunţă, joi seară, compania, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, ”întreţinerea, mentenanţa şi exploatarea instalaţiei de utilizare a gazelor naturale, conform legislaţiei în vigoare, se află în responsabilitatea clienţilor”.

”Acestora le revine obligaţia de a asigura remedierea defecţiunilor instalaţiei de utilizare cu un operator economic autorizat de Agenţia Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (A.N.R.E), lista operatorilor autorizaţi fiind disponibilă pe site-ul www.anre.ro”, a mai transmis compania.

Distrigaz Sud Reţele va asigura reluarea alimentării cu gaze naturale, după remedierea defectului şi primirea solicitării de repunere în funcţiune a instalaţiei de utilizare.

”După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, se mai arată în comunicatul de presă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: