Sorin Cîmpeanu: Comisia juridică trebuie până miercuri să dea raport pe cererea ridicării imunităţii a lui Florin Cîţu

Sursă foto: Facebook / Sorin Cîmpeanu

Comisia juridică din Senat are termen până miercuri să dea raport pe cererea DNA de ridicare a imunităţii senatorului Florin Cîţu, a decis coonducerea Senatului, reunită vineri în şedinţă. Vicepreşeidntele Senatului Sorin Cîmpeanu a precizat, întrebat dacă este posibil să fie şi şedinţa de plen în aceeaşi zi, pentru votul privind ridicarea imunităţii, că este posibil, ţinând cont de celeritatea cu care a fost abordată această cerere a DNA.

Sorin Cîmpeanu a anunţat după şedinţa conducerii Senatului că solicitarea Ministerului Public primită la Senat a fost pusă pe ordinea de zi a Biroului Permanent cu celeritate.

”Hotărârea adoptată în unanimitate de Biroul Permanent al Senatului a fost de a transmite către comisia juridică, în vederea întocmirii raportului, cu data de miercuri, 29 noiembrie”, a spus Sorin Cîmpeanu.

El a precizat, întrebat dacă este posibil să fie şi şedinţa de plen în aceeaşi zi, pentru votul privind ridicarea imunităţii, că este posibil.

”Este posibil, după cum vedeţi Biroul Permanent a abordat şi a adoptat o decizie de tratare cu celeritate a acestei solicitări”, a spus Cîmpeanu.

Întrebat dacă Florin Cîţu şi-a înaintat demisia din grupul PNL de la Senat, Sorin Cîmpeanu a spus: ”Nu am cunoştinţă să se fi retras domnul Cîţu din grupul PNL al Senatului”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, joi seară, că senatorii liberali vor vota pentru ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu, în prezent senator.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL