Stradă asfaltată doar pe jumătate. Locuitorii sunt revoltați și dau vina pe un vecin influent

Sursă foto: Captură video

O stradă din centrul orașului Galați a fost asfaltată doar pe jumătate. Cealaltă jumătate a rămas cu piatra de râu cum era în 1960. Locuitorii de pe partea neasfaltată sunt revoltați că trăiesc ca în Evul Mediu deși plătesc taxe și impozite la fel ca vecinii lor care locuiesc în zona modernizată.

Locuitorii de pe strada Elena Doamna din Galați fac haz de necaz și spun că porțiunea neasfaltată este Elena, iar cea asfaltată este Doamna. În timp ce unii se plimbă pe un asfalt ca-n palmă, ceilalți sunt nevoiți să facă echilibristică pe piatră cubică.

Jumătate de stradă a fost asfaltată în urmă cu doi ani, iar de atunci în zonă nu s-a mai făcut nicio lucrare.

Locuitorii de pe partea neasfaltată spun că nu au nici măcar trotuare pe care să meargă și stau cu mașinile mai mult în service.

Ni s-a răspuns că jumătatea cealaltă de stradă s-a asfaltat pentru că este canalizată, iar aici urmează că nu-i canalizată. Este și aici canalizare, este și acolo canalizare, a spus un bărbat.

Reprezentanții primăriei spun că strada este inclusă într-un proiect de reabilitare și urmează să fie asfaltată și bucata abandonată timp de doi ani. Aceștia au și o explicație pentru asfaltarea străzii pe tronsoane.

Petrică Paţilea, purtător de cuvânt la Primăria Galaţi: „S-a intervenit este adevărat pe un segment al acestei străzi pentru remedierea unor defecţiuni”. Localnicii sunt convinși că strada a fost asfaltată doar în partea unde s-ar fi mutat un vecin influent.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: