Strategii PNL, puși în dificultate. Ce cuvânt trebuie să scoată de pe prompterele lui Iohannis

Strategii în domeniul comunicării lui Klaus Iohannis par a fi puși în dificultate de către adeversarii social- democrați.

Unul din senatorii PSD îi transmite o somație lui Klaus Iohannis, după ce încă unul din liderii județeni ai PNL a fost dimineață ”vizitat” de procurorii DNA. 

Senatorul PSD, Daniel Savu, transmite prin intermediul unui comunicat de presă, că șeful PNL ar trebui să își scoată din vocabular și de pe promptere cuvântul de ”baron”, pe care Iohannis îl folosește extrem de des în fiecare ieșire publică împotriva PSD.

”Domnul Iohannis, înainte să citească de pe prompter cuvântul „baron” ar trebui să repete câteva nume: Uioreanu de la Cluj, Stavarache din Bacău, Frâncu din Vâlcea și Căncescu din Brașov.

Mă aștept de la președintele PNL Iohannis să fie mult mai rezervat de acum înainte în a folosi termenul de baron atunci când își citește discursurile de pe prompter. Îi recomand ca atunci când vede scris baron pe prompter să facă o pauză scurtă, să suspine sau să tușească”, precizează liderul PSD Prahova, Daniel Savu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: