Streinu Cercel, despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la PMB: Asta cu “a fi cunoscut” este la capitolul “și altele”

Cătălin Cîrstoiu
Sursa foto: INQUAM Photos/George Călin

Profesorul Adrian Streinu Cercel, senator PSD, întrebat de PS News dacă doctorul Cătălin Cîrstoiu este un bun candidat pentru Primăria Capitalei, având în vedere că nu are popularitatea contracandidaților săi, spune că a fi cunoscut intră la capitolul “și altele”.

“Doctorul Cătălin Cîrstoiu este un medic foarte bun, este un manager foarte bun și în acest context ar putea să fie și un candidat foarte bun(…) nu neapărat trebuie să fie cunoscut. Asta cu, “a fi cunoscut” este la “și altele”. Important este ceea ce face omul. Cred că ar trebui să luați legătură cu foștii pacienți ai Spitalului Universitar să vedeți ce părere au. Acolo găsiți sursa principală de informare”, a spus Adrian Streinu Cercel pentru PS News.

După ce au verificat prin sondaje popularitatea mai multor politicieni și oameni de afaceri, PNL și PSD au ajuns la concluzia că îl susțin pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Cătălin Cîrstoiu este profesor universitar și manager al Spitalului Universitar din Bucureşti.

Numele managerului Spitalului Municipal a fost printre primele avansate ca posibil candidat la Primăria Capitalei din partea PSD, acum mai bine de o lună, înainte ca social-democrații și liberalii să decidă că merg în alianță la București. De altfel, mulți dintre liberali s-au arătat deranjați de această soluție și consideră că a fost impusă, de fapt, de PSD. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, chiar a vrut să dea senzația că nu știe cine este Cătălin Cîrstoiu.

Cîrstoiu deţine o casă în Mogoşoaia, un teren intravilan în Ilfov şi nu mai puţin de 25 de conturi la bănci, în euro, dolari şi lei.

Mai are un apartament în Sectorul 1 de peste 100 de metri pătraţi, dar şi bijuterii în valoare de 150.000 de euro.

Cât despre venituri, Cătălin Cîrstoiu are 11 conturi în euro care însumează 406.997 de euro, zece conturi în lei cu 1.571.544 de lei şi patru conturi în dolari cu o valoare totală de 52.530 de dolari.

Medicul Cătălin Cîrstoiu încasează anual aproape 451.000 de lei de la Spitalul Universitar pentru funcţia de manager.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL