Târgul de Turism al României debutează joi la Romexpo; vacanţe la preţuri reduse cu până la 50%

Romexpo
Sursa foto: Captura video / YouTube

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR) va debuta joi, la Romexpo, unde 107 companii din 11 ţări vor prezenta timp de patru zile cele mai frumoase şi accesibile vacanţe şi sejururi, precum şi pachete turistice reduse chiar şi la jumătate de preţ.

„Evenimentul înregistrează un grad de internaţionalizare de 43%, fiind prezente firme din Austria, Bosnia, Bulgaria, Egipt, Emiratele Arabe, Franţa, Grecia, România, Serbia, Turcia şi Ungaria. Participă agenţii de turism, tur-operatori, instituţii care promovează zonele turistice din România şi organizatori de circuite locale şi internaţionale”, susţin organizatorii.

TTR 2023 este dedicat atât familiilor care caută vacanţe all inclusive sau de proximitate, cât şi iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinaţii exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizitatorii găsesc oferte last minute, dar şi early booking cu facilităţi suplimentare. Companiile au pregătit reduceri substanţiale la pachetele achiziţionate pe perioada târgului.

Astfel, pasionaţii de călătorie îşi pot rezerva vacanţa de iarnă la ski în România, Bulgaria, Austria, Elveţia sau Italia cu un discount de până la 30%. Cei care doresc să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor şi Mărţişorul 2024 în oraşe precum Roma, Paris, Veneţia, Barcelona, Milano, Londra sau Amsterdam pot cumpăra un city break cu o reducere de până la 40%.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL