Tatăl elevului care a folosit spray lacrimogen la Colegiul ”Dimitrie Leonida” afirmă că acesta e victima bullying-ului

scoala
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Tatăl elevului de 15 ani de la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Bucureşti care a folosit un spray lacrimogen în şcoală susţine că fiul său era victimă a bullying-ului şi că acesta a folosit sprayul pentru a se apăra într-un moment în care ar fi fost atacat de 20 de colegi.

”Au ieşit în curte şi băiatul meu era aşa, retras cu un coleg la zid, cu spatele, şi au venit în jurul lui vreo 20 de persoane, toţi din şcoală, şi au început să se ia de el, să îl împingă, să-l scuipe, să îi dea cu palma… L-au pus jos toţi, câţi erau, 20, şi l-au luat la pumni, la picioare. Copilul s-a ridicat, avea la el un spray paralizant dat de mine, pentru că noi stăm într-un cartier unde sunt câini mulţi”, a declarat jurnaliştilor tatăl băiatului.
Potrivit Antena 3, tatăl băiatului a anunţat că va merge la Institutul de Medicină Legală pentru a obţine un certificat medico-legal care să arate că acesta a fost agresat.
Părinţii elevilor din Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” spun că incidente violente au loc frecvent în această şcoală.

Un spray lacrimogen a fost folosit, marţi, în incinta Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Bucureşti, de un adolescent de 15 ani. 25 de elevi au fost transportaţi la spital, în total 33 fiind evaluaţi de către cadrele medicale. Cercetările vor fi preluate de către Serviciul Siguranţă Şcolară, care va stabili împrejurările în care elevul a folosit spray-ul în exteriorul unităţii, dar şi la intrare.

Poliţia Capitalei a anunţat că a fost întocmit dosar penal, din oficiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi “lovire sau alte violenţe”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL