Timiş: 16 primari şi viceprimari, majoritatea de la PNL, au anunţat că vor candida din partea PSD la alegerile locale

Sursa foto: Facebook/Aladin Georgescu

Un număr de 16 primari şi viceprimari, de la PNL, USR, PRO România, PMP sau Partidul Republican, au anunţat că la alegerile locale din 9 iunie vor candida din partea PSD.

„Fără foarte multe discuţîi suplimentare, am bucuria şi onoarea să îi am alături de mine pe aceşti primari şi viceprimari din localităţi din Timiş, care s-au dedicat comunităţilor care i-au ales. Am bucuria să-i am alături de mine pe primarul din Liebling, Ion Munteanu. Îl avem pe primarul din Tomeşti, o voce marcantă din PNL Timiş. Atunci când am avut discuţii cu el mi-a spus că mă va critica atunci când greşesc. Este primăriţa comunei Foeni. Primarul comunei Uivar, Bogdan Săvulescu. Mai este cu noi primarul comunei Varias, Nicu Birău. În ceea ce priveşte viceprimarii care vor candida din partea PSD, de la Uivar, Petru Manuel Cârlan, de la Jamu Mare, de la Sânandrei – Iosif Minich, de la Gottlob – Cristian Cerba, de la Voiteni – Iulian Olaru, de la Săcălaz Adrian Buboi Dumitru, Eugen Iercu de la Masloc, Cosmin Chira de la Remetea Mare, care îl are alături de dânsul şi pe domnul primar, care este la al patrulea mandat, care predă ştafeta viceprimarlui său. Sunt 19-20 de primari şi viceprimari, majoritatea PNL, care vor candida în 2024 din partea PSD”, a anunţat preşedintele PSD Timiş Alfred Simonis.

Anunţul lui Simonis vine după ce vineri primarul oraşului Deta, Petru Roman şi fostul primar de la Şandra, Luchian Savu, au anunţa că vor candida pentru un nou mandat sub sigla PSD la alegerile locale din acest an, ei fiind aleşi din partea PNL.

Astfel, după anunţul de sâmbătă, vor candida sub sigla PSD următorii primari în funcţie: Saveta Moldovan (USR) – Foeni, Bogdan Săvulescu (PMP) – Uivar, Nicolae Birău (PRO România)- Variaş, Bono Cucalan (PNL)- Dudeştii Vechi, Ioan Munteanu (PNL) – Liebling, Costel Medelean (PNL) – Tomeşti, Sârgean Tanasin (Partidul Republican)- Cenei şi Ionică Breje (PNL) – Checea. Acestora li se alătură primarul PNL din Deta, Petru Roman (PNL) şi primarul suspendat din Şandra, Savu Luchian (PNL).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL